Ma 2018. április 24., kedd, György napja van. Holnap Márk napja lesz.

Népszerű termékeink horgász webáruházunkból

Sensei Carp zsinór 0,32 mm/ 400 m Sensei Carp zsinór 0,32 mm/ 400 m 2 240 Ft
Mikado Swingfish gumihal 8 cm/315/ 5db/csomag Mikado Swingfish gumihal 8 cm/315/ 5db/csomag 590 Ft
Mikado Fishunter gumihal 7 cm /42/ 5db/ csomag Mikado Fishunter gumihal 7 cm /42/ 5db/ csomag 590 Ft
Click on the slide!

Az ECOFISH műanyag kukorica csali

Hírek >> Friss hírek

Egyre inkább elterjedtek a vízparton a csali imitációk, gumi kukoricák, valamint azoknak lebegő változataik. A horgászok, idegenkednek tőle, nem igazán…

More...
Click on the slide!

2014 márciusi akció

Hírek >> Friss hírek

Az ECOFISH Kft. 2014 márciusi akciója.

More...
Click on the slide!

Pellet feeder kosarak, forgók és egyebek

Hírek >> Friss hírek

Az NGT pellet  feeder kosár alkalmas nagy mennyiségű beáztatott, előkészített, aromázott mikropellet bejuttatására kedvenc horgászmódszerünk alkalmazása során.

More...
Click on the slide!

ECOFISH – HORGÁSZFIRKÁSZ FEEDER KUPA

Hírek >> Friss hírek

A verseny ideje: 2014. 04. 05. A verseny helye: Kajánsziki horgásztó (Hajdúböszörmény mellett)

More...
Click on the slide!

2013 augusztusi akció

Hírek >> Friss hírek

Az ECOFISH 2013 augusztusi akciója

More...
Click on the slide!

2013 júliusi akció

Hírek >> Friss hírek

Aranyat érő ajánlat - Az ECOFISH 2013 júliusi akciója

More...
Click on the slide!

Még pár nap a júniusi akcióból

Hírek >> Friss hírek

Az ECOFISH Kft. júniusi akciója hamarosan befejeződik, ne hagyja ki!

More...
Click on the slide!

Bivy asztaltáska és annak előnyei

Hírek >> Friss hírek

Általában ha horgászunk, mert hisz tesszük lelkesen mi horgászok, előbb utóbb hatalmas rendetlenséget hagyunk magunk után.

More...
Click on the slide!

AZ NGT Avon Quiver horgászbot, kettő az egyben

Hírek >> Friss hírek

A mostani tesztalanyom, egy két részes quiver horgászbot, mely abban különbözik a többi horgászbottól, hogy alkalmas feeder horgászatra is, de…

More...
Click on the slide!

NGT Deluxe ágytáska

Hírek >> Friss hírek

Azonban egy-egy megfelelő szék, fotel, ágy még mindig nem olcsó mulatság, így megéri odafigyelni, vigyázni rájuk.

More...
Click on the slide!

Horogeldorádó az ECOFISH kínálatában

Hírek >> Friss hírek

Az Ecofish-től kiváló horgokat szerezhetünk be, olcsón és a lényeg jó minőségben

More...
Click on the slide!

2013 februári akció

Hírek >> Friss hírek

Az ECOFISH 2013 februári akciója

More...
Click on the slide!

Amikor a táskáé a főszerep

Hírek >> Friss hírek

Amikor a táskáé a főszerep, avagy minden apróság egy helyen…

More...
Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Pontyshow 2011 November 11-12-13.-án

PDFNyomtatásE-mail

Frank Warwickfrank1, negyven éve megszállott pontyhorgász. A Dynamite Baits, a Century, PB Products, Enterprise cégeknél hosszú ideje részt vesz a fejlesztő munkában. Rengeteg csali fűződik a nevéhez, mint például a Dynamite Baits Spicy Tuna & Sweet Chilli bojli, ezenkivül a Dynamite Baits legsikeresebb terméke a Fluoro pop-up (lebegő) bojlicsalád is Frank ötlete nyomán született. Ezen kívül a Hi-Attract bojlicsaládot is ő alkotta. [Tovább...] Az Enterprise cég műanyag csalijai, és a sötétben világító csalik is az ő kísérletezései nyomán jöttek létre. Warwick úr alkotta meg az első műanyag dobócsövet, valamint a marker (jelölő) úszó és az etetőrakéták is az ő ötletei nyomán kerültek sorozatgyártásra. Több horogforma és számos végszerelék is, mint például a Chod-Rig is Frank képzeletében született meg először. Jó néhány horgászbot, melyek közül a leghíresebb talán a Century Full Metal Jacket FMJ pontyozó bot is az ő fejlesztőmunkájának az eredménye. Távdobó technikája világszerte a leghíresebb, a legnagyobb mért dobása, pontyozó bottal· 227 yard , Beachcaster (távdobó) bottal pedig 254 yard. Ő volt az egyetlen a történelemben, aki egy Bécsben megrendezett kiállításon, több ezer néző előtt átdobta a Dunát.
frank2

Andy Chambers

Andy Chambers 45 éves és körülbelül 40 éve horgászik. A pontyokat Európa nagy tavain és vad folyóin, immáron 30 éve kergeti óriási szenvedéllyel. Az eddigi legnagyobb pontya egy 33 kilogrammos tükörponty, melyet a kedvenc taván, az Orient-tározón fogott. Mindamellett, hogy évi 5-6 hónapot horgászik, 10 magazinban publikál Európa-szerte, halgazdálkodást oktat egy főiskolán, 25 éve vezeti a saját tavát,· és a World Carp Classic verseny szervezésében is segédkezik.· A nagy Európai vizek kiváló ismerője. Gyakran fordul meg a nagy Franciaországi tavakon.

andy_1

Hub Genders

A Holland származású Hub 52 éves, 8 éves kora óta horgászik, és 38 éve kizárólag pontyokra vadászik. Több mint húsz éve használja az általa kifejlesztett professzionális csalikat és etetőanyagokat. 1993-ban indította saját vállalkozását, amely a Keen Carp márkanevet viseli. A nehéz vadvizek szerelmese, és ha teheti, kizárólag ilyen vizeken horgászik. Jónéhány húsz kiló feletti pontyot fogott az évek alatt, és ezekre a fogásaira különösen büszke lehet, mivel a halak majdnem mindegyike nehéz körülmények között, ismeretlen vizeken akadt a horgára. Sok éven át keményen tanult az élelmiszer-technológiáról, íz-technológiáról, aminosavakról, stb. A megszerzett tudást igyekezett beépíteni termékeibe. A 2010-es Pontyshow-n már találkozhatott vele a hazai közönség is személyesen. A pontyhorgászathoz való hozzáállásával, arról szerzett hatalmas tapasztalatával és tudásával már akkor sokakat lenyűgözött. A Pontyvilág magazinban hónapról-hónapra publikál. Többen jelezték, hogy írásaival felforgatta az állóvizet. Kritikus, őszinte stílusa védjegyévé vált.

hub_gendes


Ronny De Groote

Ronny De Groote 1995 januárjában robbant be a nemzetközi pontyhorgászat vérkeringésébe, amikor megfogta a „Den Groten” névre keresztelt 33,8 kilós belga rekordpontyot. Különböző elfoglaltságai miatt 1995 áprilisában a sarokba tette a botokat, s több mint egy évig nem is horgászott. A hosszú szünet utáni első túráján, 1996 októberében újra „nagyot alakított”, Skup „személyében” a legnagyobb belga tőpontyot is horogra csalta. Ronny ezzel a teljesítménnyel bekerült Európa legelismertebb pontyhorgászai közé. Ő az egyetlen, aki négy országban fogott 60 font fölötti pontyot.

ronny_de

Nem csak pontyra horgászik, és nem csak Európában! Ronny bejárta már az egész világot: Mongóliában, Gabonban, az Amerikai Egyesült Államokban, Olaszországban, Angliában és még számos országban horgászott nagy sikerrel tavon, folyón és tengeren egyaránt. Több horgászmagazinban publikált, televíziós show műsorokban szerepelt. Olyan piacvezető vállalatoknál dolgozott, mint a Dynamite Baits és a Century. Jelenleg a holland PB Products cég egyik kulcsembere, valamint a belga Tiger Baits bojlik kifejlesztésében is segített, és persze nagy sikerrel is használta a csalikat. Napjainkban a Nash Baits csalik egyik fejlesztője, teszthorgásza.


Christian Finkelde

Christian Finkelde az egyik legismertebb német pontyhorgász. Nevéhez fűződik két darab 30 kiló feletti, valamint egy 35 kilónál nagyobb ponty megfogása. Kedvenc vizei a nagy francia víztározók, valamint a németországi folyók és bányatavak.
Folyóból kifogott rekordpontya 21,2 kiló, amelyet hazájában, a Neckar folyón szákolt. Christian sok éven keresztül volt teszthorgász a Fox, Rod Hutchinson, és Dynamite Baits cégeknél, majd 2010-ben megalapította saját márkáját, amely az ő nevét viseli.

finkelde

Christian Schlott

Christian Schlott neve valószínűleg nem ismeretlen a hazai pontyozók előtt.

schlott1

Ő volt a magyarországi bojlizás egyik úttörője, a 90-es évek közepén készült videofilmjével robbant be a köztudatba. Az akkoriban még kevésbé ismert, modern pontyhorgászat csínyját-· bínját mutatta meg a hazai közönségnek, és az évek alatt is sokat tanulhatott tőle a horgásztábor apraja-nagyja. Schlotti immár 46 éves és önmagáról, valamint szenvedélyéről, a horgászatról így nyilatkozik: „Gyerekkorom óta legnagyobb szenvedélyem és hivatásom a horgászat, de 1983 óta a pontyhorgászat szerelmese lettem, azóta főként bojlival horgászom, és célom a nagy pontyok kifogása.

Ez alatt az idő alatt 30 darab 20 kg feletti pontyot, és 5 db 25 kg felettit sikerült kifognom és kamerámmal megörökítenem, ezekből az egyik példány csak hajszál híján maradt el a 30 kilós álomhatártól! Röviddel ezelőtt fedeztem fel újabb szenvedélyemet a nagy harcsákra való horgászatot finom felszereléssel.

Szakterületem a pontyos szerelékek készítése, és a bojli receptek összeállítása, ezért kérem, ne féljenek tőlem, nem harapok, kérdéseikkel nyugodtan fordulhatnak hozzám a kiállításon.

schlott2

Szeretek bányatavakon, tőzeg-tavakon, valamint nagyobb kiterjedésű természetes tavakon horgászni, de a folyókon való pontyozás is közel áll hozzám. Kedvenc Magyarországi vizem a Háromfai tó. Na igen! Beszélek németül, angolul, és szerencsére a nehéznek mondható magyar nyelvvel is egyre jobban elboldogulok. Jelenleg a Big Carp Baitsnél dolgozom tesztelőként, és termékfejlesztőként, az én asztalom a különböző csalik kifejlesztése és tesztelése.”


Walter Tamás

walter

Walter Tamás Magyarország legeredményesebb versenyhorgásza, aki fiatal kora ellenére hihetetlen nagy tapasztalattal és rutinnal rendelkezik a finomszerelékes és versenyszerű horgászat terén. Versenyzői pályafutását a 2004-ben Belgiumban, majd 2006-ban Portugáliában ismét megszerzett egyéni világbajnoki címmel koronázta meg. Tamás életében ez nagy változást eredményezett és egy csapásra kinyílt a világ előtte. Számos, Tamás nevével fémjelzett termék csúcsminőséget képvisel a piacon! A PontyShow-n Tamás a matchbotos horgászat praktikáit fogja bemutatni a látogatóknak.

Döme Gábor

Gyermekkorom óta – közel harminc éve – horgászom. Kicsi gyermekként mindig arról álmodtam, hogy a „hivatásos” horgász leszek. Persze elképzelésem sem volt arról, miként valósíthatom meg célomat… Rengeteg horgászversenyen vettem részt és veszek részt minden évben. 18 éve a Herman Ottó horgászversenyen fogtam egy – addig számomra elképzelhetetlen méretű – 8 kilós tőpontyot. A csodálatos hal kifogása, mérlegelése és fotózása után, visszaengedtem éltető elemébe a jelenlévők legnagyobb megdöbbenésére, amely akkor egyáltalán nem volt szokványos!

dome

Ezzel elnyertem a verseny fair play díját és felkértek egy írás elkészítésére a Magyar Horgászban. Ekkor kezdődött horgászújságírói pályafutásom, amely 2000 után a Sporthorgász magazinban folytatódott. Közben elkészült első finomszerelékes horgászatot népszerűsítő filmem, amelyet időközben már tíznél több követett. A finomszerelékes horgászat elkötelezett híveként, küldetésemnek tekintem, hogy nyíltan, őszintén a legtöbb használható információt adjam az érdeklődőknek. Amikor én kezdtem, a versenyhorgászatot csak hazugság és irigység vett körül. Azok a „nagy horgászok”, akiket akkor példaképemnek tekintettem, csak félre beszéltek… Biztosan tudtam, ha egyszer én is „nagy horgász” leszek, ilyen soha nem akarok lenni!
Imádom a rakós, a match és a feederbotos horgászatot, álló- és folyóvízen egyaránt. Nem a legnagyobb hal horogra kerítése, hanem az adott idő alatt kifogható legtöbb hal megfogása a célom. Horgásztechnikáimmal és praktikáimmal főként az átlaghorgászoknak próbálok komplett megoldásokat nyújtani, akik nem tudnak több napot a vízparton eltölteni. A néhány órás horgászatok híve vagyok, amely során mindig a maximumra törekszem. 12 éve megalapítottam a Haldorádó Horgászcikk kis- és nagykereskedést, 7 éve pedig a Haldorádó Horgászportált . Mára mindkettő meghatározó szereplője a magyar horgászéletnek.

Több éve kísérletezem különféle etetőanyagokkal és csalikkal. 2008-ban jött el az ideje annak, hogy saját kollekcióval lépjek a nyilvánosság elé. A Haldorádó Feeder Master és Carp Master etetőanyagok, aromák és csalik olyan céltudatos ponty, amur és keszeghorgászatot biztosítanak, amely eddig szinte elképzelhetetlen volt! Büszke vagyok arra, hogy ebben a nehéz piaci szituációban is óriási a sikere e termékeknek, hiszen működnek, sok halat fognak velük! A kiállításon megismerkedhetnek a teljes Haldorádó termékcsaláddal az érdeklődők. Ugyanitt késő őszi, kora tavaszi etetőanyag keverési praktikákat és csalizási tippeket, trükköket fogok bemutatni, amelyek kifejezetten a finom pontyhorgászatban kamatoztathatók.

Ha gyors, hatékony pontyfogásra vágysz és a finomszerelékes horgászat elkötelezett híve vagy Te is, ne hagyd ki, találkozzunk a Ponty Show-n!Papp József

jozsi


A horgászatot gyerekkoromban, több, mint 40 éve kezdtem. 15 éves korom óta horgászom versenyszerűen is. Azonban csak a főiskola elvégzése után, a GMK időszakban elvégzett temérdek plusz munka árán jutottam olyan anyagi lehetőségek birtokába, amelyek révén komolyan tudtam a versenyhorgászattal foglalkozni. Igazából ebben az időszakban kerültem a magyar válogatottba is, melynek sok évig voltam tagja. 1996-ban Magyar Bajnokságot nyertem, több VB-n és EB-n képviseltem Magyarországot. Az élsportot egy darabig élveztem, majd érdeklődésemet egyre inkább a nagytestű halak megfogása kötötte le.

/forrás: www.carplove.com/

Hozzászólások  

 
0 # Anemonalove 2017-07-09 05:58
Hello guys! Who wants to chat with me? I have profile at HotBabesCams.com, we
can chat, you can watch me live for free, my nickname is Anemonalove , here is my photo:


https://3.bp.blogspot.com/-u5pGYuGNsSo/WVixiO8RBUI/AAAAAAAAAFA/JWa2LHHFI2AkHParQa3fwwHhVijolmq8QCLcBGAs/s1600/hottest%2Bwebcam%2Bgirl%2B-%2BAnemonalove.jpg
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # sony 2017-07-09 15:34
Thе Htc Wildfire includes Web connecti᧐n by means of еіther Wi-Fi wireless connections as well aѕ HSDPA at 7.
400 MB of intеrnal storagе is provided alongside 380 MB RAM
to find out another micro - ᏚD sⅼot having a pre-installed 8 GB memory card.
Sony: http://business.bernardleclerc2012.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=232000 Ericsson is back using its latest installment with the XPEᎡIA ɡroup of Smartphones.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Sommer 2018-04-15 00:23
My developer is trying to persuade me to move to .net from
PHP. I have always disliked the idea because of the expenses.
But he's tryiong none the less. I've been using Movable-type on various websites for about a year and am concerned
about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net.
Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it?
Any help would be really appreciated!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Kiemelt horgászbolti termékek

Prémium horgászfotel Prémium horgászfotel
28 170 Ft
19 990 Ft
Kedvezmény: 8 180 Ft
Wobbler tartó 6 fakkos Wobbler tartó 6 fakkos 380 Ft
Wobbler tartó 5 fakkos Wobbler tartó 5 fakkos 170 Ft

Horgászbolt üzenet

Tudta-e, hogy a magyarországi horgászok legfőbb zsákmánya nem más mint a ponty.
A pontyról köztudott, hogy növényevő hal és a mai napra szinte a magyar horgászok bálványává vált. 
Megtalálja-e horgászboltunkban a ponty horgászatához szükséges kellékeket?
Az elmúlt évek során igazán sok módszer fejlődött ki a ponty kifogására, ezért nem csoda hogy az ECOFISH Kft. horgász webáruházában rengeteg horgászcikk megtalálható, mely a ponty kifogásához segíti a horgásztársainkat.

Horgász webáruház információ

Kedves Olvasónk!
Ne felejtse el horgász webáruházunkat a könyvjelzői közé elmenteni és ingyenesen regisztrálni online horgászbolt oldalunkra.
Hétről hétre újabb horgászcikkeket akciózunk, horgászattal kapcsolatos termékkörünk folyamatosan bővül és ezért árainkat versenyképesen tudjuk tartani.
Az ECOFISH Kft. horgász webáruházában mindig profi horgászcikkeket talál, megfizethető áron.
Várjuk vissza!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legutóbbi hozzászólások

 • My developer is trying to persuade me to move... Tovább...
  >> Sommer
 • Its like you read my mind! You appear to know... Tovább...
  >> wrist watch brands
 • Facil de enviar sms com Sms bomber profession... Tovább...
  >> best apk sites
 • I have checked your blog and i've found some ... Tovább...
  >> JacquettaChief
 • I have checked your blog and i've found some ... Tovább...
  >> RosalindaChief
 • I have checked your site and i've found some ... Tovább...
  >> KoryChief
 • It's very effortless to find out any matter o... Tovább...
  >> canada pharmacies
 • Oh my goodness! Awesome article dude! Thank y... Tovább...
  >> money lender
 • Do you have any video of that? I'd want to fi... Tovább...
  >> northwestpharmacy
 • I have checked your page and i have found som... Tovább...
  >> OlivaSmall
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval